Katuusi Apollo

Algemeen coördinator & Teamleider

Apollo Katuusi is de teamleider en coördinator van alle activiteiten van de Joanne Foundation in Oeganda. Hij stuurt de medewerkers aan en is contactpersoon voor de netwerkpartners in Oeganda. Verder is het Apollo’s taak maandelijks financiële verantwoording af te leggen.

Jane Mwenyango

Assistent coördinator & Medewerker Joanne’s Children Corner

Jane Mwenyango is assistent coördinator. Zij is maatschappelijk werker en zij begeleidt een aantal gezinnen die extra ondersteuning nodig hebben. Jane is verantwoordelijk voor de activiteiten in Joanne’s Children Corner, de dagopvang voor kinderen met een beperking.

Innocent Keirungi 

Coördinator Joanne’s Library-, Reading Club-,  en Children Corner

Innocent Keirungi is verantwoordelijk voor de activiteiten in Joanne’s Library and Reading Club. Ze organiseert lees-en spelmiddagen. Ze is lerares en ze geeft ook bijlessen en lessen op maat aan kinderen die niet naar school gaan. Tevens is zij medewerker van Joanne’s Children Corner.

Kiweewa Bobic

Arts

Dokter Bobic is als arts verbonden aan de Ndegeya Community Clinic voor twee dagen per week. Hij is formeel verantwoordelijk voor de gang van zaken in de kliniek. Hij begeleidt beide verpleegkundigen in hun werk en geeft hen vakinhoudelijke bijscholing.

Kabugo Michael

Verpleegkundige & Medewerker Oogzorgprogramma

Kabugo Michael is verantwoordelijk voor het oogzorgprogramma in Ndegeya. Verder is hij als (wijk-) verpleegkundige werkzaam in de Ndegeya Community Clinic en werkt hij samen met dr. Bobic en Shaban in het Gezondheidsprogramma Ndegeya.

Henry Namallah

Part-time chauffeur

Henry Namallah is de (part-time) chauffeur van de Joanne Foundation in Oeganda.

Walakira Shaban

Verpleegkundige

Shaban is als verpleegkundige werkzaam in de Ndegeya Community Clinic en werkt samen met Michael en dr. Bobic in het Gezondheidsprogramma Ndegeya.

Jjuuko Christopher

beheerder Joanne’s Farm

Christopher is samen met zijn partner Phionah verantwoordelijk voor de gang van zaken op Joanne’s Farm. Hij verzorgt de dieren en hij bewerkt het land.

Naluyima Phionah Promise

beheerder Joanne’s Farm

Phionah is samen met haar partner Christopher verantwoordelijk voor de gang van zaken op Joanne’s Farm. Naast haar werk als leerkracht op een basisschool, werkt zij mee op de Farm.