Arent Noordink

Voorzitter

Ik ben de vader van Joanne. Mijn motivatie om me in te zetten voor de Joanne Foundation is om Joanne’s droom om de allerarmsten en hun kinderen in Oeganda een kans op een beter leven te geven niet verloren te laten gaan. Net als Joanne hoop ik een verschil te kunnen maken voor de allerarmsten in de Ndegeya gemeenschap vlakbij Masaka.

Helma Noordink

Penningmeester & Secretaris

Ik ben de moeder van Joanne. Voor mij is een belangrijke drijfveer dat datgene wat voor Joanne belangrijk was, kan doorgaan. Joanne heeft geen toekomst meer, maar de kinderen in Oeganda wel. Ik wil me graag inzetten om deze mensen kansen te geven op een betere toekomst en hiermee het levenswerk van Joanne voortzetten.

Anja Lammers

Bestuurslid

In 2013 gingen mijn man en ik voor het eerst naar Oeganda op familiebezoek. Ik maakte toen ook kennis met ‘Joanne’s kinderen in Oeganda’ en met Apollo en Innocent. Ik vond het geweldig om de mensen daar te leren kennen en daar waar mogelijk een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van jong en oud in Oeganda. Toen ik gevraagd werd om bestuurslid te van de Joanne Foundation te worden had ik dan ook geen moment bedenktijd nodig.