Een half jaar geleden zijn we begonnen met deze dagopvang voor kinderen met een beperking. Twee dagen per week komen vier kinderen naar JCC om onder begeleiding van Jane en Innocent samen te spelen, te zingen en muziek te maken. Voor de kinderen is er een ‘programma op maat’, maar het belangrijkst is eigenlijk dat de kinderen nu niet meer in een isolement zitten, maar samen met andere kinderen plezier hebben.

Het was mooi om te zien dat Yiga , Rehema, Diane en Charity het heerlijk vinden om hier te zijn. En Yiga heeft zich inmiddels ontpopt als ‘assistent begeleider’ en hij doet roerend zijn best om de meisjes van alles te leren. De anders zo gesloten Diane loopt rond met een grote glimlach en Charity danst in het rond. Rosemary is zo aan de meisjes verknocht, dat ze meestal meegaat en samen met de kinderen speelt en muziek maakt. Maar je ziet haar dan ook stralen. Ze is nu zo blij dat ze haar zorg voor beide meisjes een beetje kan delen .
Rehema geniet van de contacten met de andere kinderen. Het is prachtig om te zien dat er in zo’n korte tijd al zoveel bereikt is.