Nol Schrijvers, een kunstenaar uit Zeddam, verkoopt zijn kunstcollectie en wil de opbrengst schenken aan de Joanne Foundation.

Hij schreef hierover :

Ik ben mijn hele leven wel met kunst bezig geweest, waarvan de laatste 25 jaar intensief en bijna niets heb ik weggegooid.
Ja, dan heb je veel werkstukken als je 80 bent.
Op die leeftijd word je geconfronteerd met het einde van je leven. Wat dan met al je werk? Aanvankelijk dacht ik: ze zien maar (de kinderen). Bij nader inzien wil ik hen daar niet mee opschepen
Dus ik wil mijn werk zoveel mogelijk onderbrengen bij mensen, die er een goed gevoel bij hebben zonder dat de prijs (geld) een rol speelt.
Toen kwam de Joanne Foundation in beeld.
Wie kennis wil maken met mijn werk is welkom, kan vrij kiezen, krijgt behalve het werk een folder van de Joanne foundation met daarop het banknummer en kan naar eer en geweten een bedrag storten.

Er zijn al een paar kunstwerken naar een nieuwe eigenaar gegaan en de Joanne Foundation heeft van deze kopers al mooie giften mogen ontvangen. Wij zijn zowel Nol als deze kopers zeer dankbaar voor deze mooie actie.
Bent u benieuwd naar de kunst van Nol en overweegt u ook iets aan te schaffen uit zijn kunstcollectie, dan kunt u contact met hem opnemen via 06- 12819807.